Hye


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, April 14, 2009

maxis yang cam sial

hurmmmm....aku punye bengang x abis lagi...
mane taknye... aku bayar bil tak penah miss... setiap bulan ...tp ape yang aku dpt? sebijik menatang yang menyusahkan segala kerja aku...bukan memudahkan...cam cipan jek MAXIS BROADBAND ... aku bayar RM138.00 setiap bulan... kekadang lebey... tp setiap kali aku nak gune die slow la. x de line la... barua betoi la... aku macam nak bakar jek segala maxis centre kat malaysia nie... selamat la aku ni penyabar.... kepada pengguna2 maxis yang rase tertipu tu jom kite boikot maxis lepas abis tempoh... ni lagi satu yang aku bengang... dulu mase nak register die cakap lepas sampai tempoh setahun aku gune die punye moderm jadi milik kita... tapi sekarang nie die cakap kalau kite nak terminate kite punye akaun kite kene pulangkan balik modermmm... ape kejadahnye aku bayar mahal tiap2 bulan...
aku rase ramai org x tau nie... member tempat keje aku pun same gak dah mule rase tertipu.. die mati2 ingat dapat moderm tu terus... hahahaha.... org bisness nie pandaikan nak kelentong...
sebagai pengguna mana la hak kita kan... x gune ade menteri yang dasyat2 pun tp x dpt nak membantu pengguna yang kene tipu...
satu lagi.... sebelum aku amik moderm broadband maxis yang kecik ni huawei tuu... aku amik yang besar... sebelum sampai seminggu aku hantar balik... sebab die cakap sebelum seminggu duit akan dipulangkan... aku pun pulangkan la sebab dabak siot besar..siap nak kene cucuk plag lagi...
jadi die pun siapkan la form utk pemulangan wang 100 aku... selepas hampir sebulan aku dapat cek 100 tu... tapi cilake punye maxis die sengaja ke atau tak tulis name aku silap.. jadi macam ne aku nak cash... ni aku geram nie... pastu aku bawak cek tu pi maxis centre balik nak buat pembetulan... selesaijek sume tuu... skang ni dah masuk 3 , 4 bulan duit x de cek x de... yang die tau nak suruh bt payment kat no broadband aku yang baru... duit kite cepat jek die nak... duit die nak bagi balik kat kite walaupun hak kite .. macam cilake die nak pulangkan...

gerammmmmmmmmmmmmmnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sesape yang tertipu ngan maxis nie jom kite bersatu menentang penindasan pengguna ... kita kena bijak skang ni...

2 comments:

  1. hehe...btukarlah kpd....selain maxis :P

    ReplyDelete
  2. dah tukar dah... padan muker maxis..ahahaha

    ReplyDelete