Hye


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, December 3, 2011

the day.....




today ....
ya today...
yesss todayyy....
yelahhh todayyy.....

macam mimpi plak.... eheeee....

eiffel i in love






Thursday, December 1, 2011

no more privasi




sebelom ni mmg excited nak kire kebawah tu...
but lately aku tengok die mcm x memperdulikan aku.
dengan kesibukan die...
biar aku kire dalam hari je...
nak kire pon x dek mood... perasaan seronok tu sebenarnye dah pudar
cuma perasaan takut membazir je kalau aku x pi.
sebab everitin dah beli dah rancang.
nape aku cakap x seronok.
hari-hari aku tengok die mencanang segala aktiviti yang bakal dibuat. siap kos bujjet bagai
aku tau ... aku pi ni ngan duit pun x dek.
semua di cite kat orang, kemana ...berapa... malu ngan segan pun ade...
selamat x cite mende mende lain skali
aku dah rase keeksklusifan nye sudah hilang. just pergi nak memenuhi undangan.
tapi terharu gak kot tengok kesungguhan die... but y not kite2 sudah kan... dah name pun honeymoon.. buat ape nak cite kat org..sekadar kire kebawah ( count down sudah la )
riak ke x ... aku x pasti... mungkin die terlalu seronok sebab aku nak pergi ke ape x tau lah...



p/s : sampai lagi 2 hari nak pergi ni... the soul totally lost... Ombak rindu version nie....

p/s 2 : cuba faham orang sama.... bila kita x faham die, mula nak marah.... depan org ramai kot.... apentah.... mmg suke camtu ek...




Saturday, November 26, 2011

REWARDS


tiba lah masanya untuk terima rewards
haritu dapat dekan
so nilah harinya


nek flight ke kl dari alor star
esoknye dah balik semula ngan air asia..
bagi sumbangan ke Pakcik Fernandez sikit.


di lcct...sunyi sesorang



pakai ala ala je.... x tau plak majlis segrand gini
tengok org len pakai meletops letops.
aku nak pakai meletops pun x de sape nak tengok dah..
gemok


meja aku


walaupun tengok mcm sijil tadika je...
aku terima seadaanya
sanggup fly pergi balik
just for this sijil





sabtu tengahari balik kedah semula


p/s : hurmmmmm....ALHAMDULILLAH thanks buat Mohd Sukor bin Su'ait sebab banyak membantu sampai kejayaan ini kecapi...



Tuesday, November 22, 2011

pelangi dan rose..... gembirakan die



















kekasih yang tak dianggap ( kertas )




Aku mentari

Tapi tak menghangatkan mu
Aku pelangi
Tak memberi warna dihidupmu
Aku sang bulan
Tak menerangi malammu
Akulah bintang
Yang hilang ditelan kegelapan

Selalu itu yang
Kau ucapkan padaku
Sebagai kekasih yang tak dianggap
Aku hanya bisa mencoba mengalah
Menahan setiap amarah

Aku sang bulan
Tak menerangi malammu
Akulah bintang
Yang hilang ditelan kegelapan
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/k/kertas/kekasih_yang_tak_dianggap.html ]
Sebagai kekasih yang tak dianggap
Aku hanya bisa mencoba mengalah
Menahan setiap amarah
Sebagai kekasih yang tak dianggap
Aku hanya bisa mencoba bersabar
Ku yakin kau kan berubah

Sebagai kekasih yang tak dianggap
Aku hanya bisa mencoba mengalah
Menahan setiap amarah
Sebagai kekasih yang tak dianggap
Aku hanya bisa mencoba bersabar
Ku yakin kau kan berubah

Sebagai kekasih yang tak dianggap
Aku hanya bisa mencoba mengalah
Menahan setiap amarah
Sebagai kekasih yang tak dianggap
Aku hanya bisa mencoba bersabar
Ku yakin kau kan berubah





p/s : its hurt...adoiiiii

Friday, November 18, 2011

PENAT




aku sebenarnya penat
penat ngan diri sendiri dengan orang lain
yang membuatkan aku marah
aku banyak bergantung harap pada orang lain
aku banyak mengalah
yelaaaa dorang tak tau pun ape masalah kita
takkan kite nak cite masalah kite kat orang
aku ikut je, yela kita x pandai... tapi bukan bodoh
tapi harini aku sampai tak boleh tido... aku berjaga sepanjang malam...
aku dok pikir ape pun aku tak tau
semalam hidung aku berdarah lagi
aku rasa ada someting yg tak kene ngan aku ni
asal sakit kepala je mesti ade kesan di hidung
biarlah itu aku letak kat tepi
tarikh tu dah dekat tapi hati aku macam tak berminat je
aku penat
aku penat
aku penat
nampak tak kemerapuan disini
macam2 aku pikir
kerja sekolah aku pun aku abaikan..
semua buat last minit
asgment lagi....
adoi
yang pasti aku menghadapinya seorang diri
diorang ade kisah..
setiap hari aku balik kerja pergi kerja berulang alik
jauh gila
tu aku yang pilih...
tapi untuk apa...? entah aku pun dah konpius...

PENAAATTTTTTTTTTTTTTTT

OTAK AKU PUN PENATTTTTTTTTTTTTTTTTTT




tula berisiko bila bercinta dengan diri sendiri


sory merapu sikit



Thursday, November 17, 2011

terasing




-----------------macam terasing jer--------------------




bz kot






p/s : x nak lah bg komitmen sgt.... do for my life sudaaaa....


Tuesday, November 15, 2011

AWAK




kita rasa ianya mudah....
tapi
kita rasa ianya seronok...
tapi
kita rasa ianya puas...
tapi
kita rasa cukup...
tapi


pengajaran dan pembelajaran kita baru bermulakan awak
kita dah lalui segala jenis pengalaman kan awak
kita pernah merasai segala macam perkara kan awak
kita dah cukup matang kan awak

saya seronok sangat walaupun tidak mudah
saya belum puas walaupun sudah cukup


saya rindukan awak..... perjalanan cerita ini masih panjang... kita harus tempuhi dan kita akan tempuh....

BERSAMA-SAMA

walaupun rumit untuk diterima akal....
kita teruskan ye wak...





p/s : dugaan datang setiap hari .... tapi aku tetap setia dan terus setia.... i love you sayang.... akan ku tiba tidak lama lagi......


Tuesday, November 8, 2011

Malam Kecemerlangan InED 2011

Alhamdulillah.....

hasil result anugerah dekan sem 1 haritu , ni lah time untuk aku menerima award tu..



Institut Perkembangan Pendidikan (InED)

Universiti Teknologi MARA, Shah Alam

“Malam Kecemerlangan InED 2011”

Di Pusat Konvensyen Shah Alam (SACC)

25hb November 2011 (Jumaat)





p/s : bestnye kalau sidia ade... boleh ajak teman... sesorang je pegi mcm x best plak





Thursday, November 3, 2011

happy setahun lapan bulan sayang......






tak tau nak cakap ape....( speechless )
hahahaha....

tadi selepas balik kedai dobi cik kak comel tu...
perasan ade sebijik kereta dok round2 depan umah ni...

but as usual , biasalah student cari rumah sewa la tu tengah round.
tapi sebenarnye aku x tau budak tu tengah tunggu aku ...
aku ngan selamba park kereta terus buka gate than masuk bilik dengar my phone ringing.

x bawa enpon tadi sebab sat je g hantar dobi..
than ade call di skype...
my syg call...




die cakap... tolong turun sat kat depan gate...
pelik gak ... nape nak suruh org turun g gate padahal org baru balik... malas lah...
die desak gak turun... die ckp ade org datang katenye...
sape dtg ? aku baru je masuk umah , x de sape pon...
aku pun turun la buat kali ke2....

....SUPRICE.....

comellllllnyerrrrrrr







....hahahaha....
senyum sampai lenguh pipi ni


what a wonderful experience bersama kamu sayang

ada masa kamu seperti racun yang sangat perit

ada masa kamu seperti gula-gula terhebat dalam dunia

cinta kalau x de pahit manis memang x bestkan

sometime kene gaduh-gaduh than baru kita tahu

tahap mana cinta dia,

jika tidak berani jangan mencuba




p/s : my dream angel i love you so much ( misu lopu )





Sunday, October 30, 2011

SUPRICE....




walaupun telah lame ku tunggu
akhirnye ade gak
SUPRICEEEEEE
hahahaha...
thanks my dear atas usaha ini
sangat terharu dan sedih






p/s : i love you my dear









Sunday, October 23, 2011

memory






Resah hatiku merindui
Terbayang-bayang anggun, senyum dan tawamu
Baru semalam rasanya bagai setahun
Pemergianmu tak tertanggung

Indah suasana tika bersama
Siang dan malam seolah di alam syurga
Cintamu itu cinta yang setulus jiwa
Dimana ku cari gantinya

Telah kulupa detik hitam selamanya
Yang menodai cinta kita
Tidak terdaya menahan takdirnya
Engkau abadi di dalam dada

Sepi dunia didalam riuh rendahnya
Pedih jiwaku tanggung derita
Patah hatiku kesalan tiada terhingga
Kau satu dalam berjuta

Kepada Tuhan tempatku taruh harapan
Engkau selamanya dalam bahagia
Cintamu itu biar kukenanginya
Di sudut kamar hatiku...

Sekadar coretan buat kenangan
Cerita kita di sini kuabadikan
Tinggi harapan semoga diketemukan
Di alam impian syurga idaman
Tinggi harapan semoga diketemukan
Di alam impian syurga idaman






p/s : just memory ku ego atau kau ego






Tuesday, October 18, 2011

terhenti disini



Sedangku membaca wajahmu
Senyumanmu menggambarkan sesuatu
Jika kau fahami isi hatiku
Ku tak ingin waktu henti tanpamu

Dirimu menyalahkan sebuah erti
Tapi diriku masih terhenti di sini






Monday, October 10, 2011

lamanya




suram je hidup aku sekarang nie.. aku tau kau ada ...














----lamenye----

hurmmmm..... kalau dekat asik gaduh, bila jauh camni plak perasaan nye...
macam dah tobat x mo gaduh je lagi,,,
ni yang dikatakan pengalaman mengajar kita...
nak tak nak kena laluinya
kena plak semua ni adalah pilihan sendiri
so pasrah je lah...


p/s : miss you angel.... miss miss miss you.







Tuesday, October 4, 2011

kau pergi



hujan lebat mencurah kini,
bagaikan tiada henti,
kaulah laguku, kau irama terindah,
tak lagi ku dengari.......



p/s : walaupun hanya beberapa bulan, ku terasa lama sangat.... x seronok rasanya tidak dapat berkongsi pengalaman selama 10 bulan ni bersama... jika sebelum ini kemana jua bersama, kini aku kesorangan dan kau juga kesorangan.. inilah dikatakan cabaran dan dugaan...


im gonna miss you

i love you my Dream Angel








Sunday, September 11, 2011

syoknyer raye...( gambar paling mahal dalam simpanan ) )





Assalammualaikum....
lame da x update nieee....
update pun ade org bace ke ?
neway nak kongsi satu cite yang aku tak sangka...

sempena raya 2011 ni...

aku ada join satu competition ni... hantar gambar raye katenye...
hadiahnye rm200


keputusannye aku menang...
REZEKI namenye tu...
thanks to friends of MYEG


ni la... gambar yang berharga RM200 tu....






p/s : semakin rajin untuk join competition2 yang sesenang ni.... kire duit raye lah nie...
semakin dekat hari die nak pergi .... sayu jer rase








Monday, August 29, 2011

SELAMAT HARI RAYA








aku banyak buat salah kepada semua, menganoyingkan betol tak... so aku nak mintak maaf secara lansung dan tidak kepada semua yer... ampun kan ehh...

SELAMAT HARI RAYA







P/S : jemput datang rumah yer,













Tuesday, August 23, 2011

bila banyak mulut







Headlines akhbar n tv di M'sia.

Situasi sebenar : Seorang nenek pegi kedai beli ubi, tiba-tiba dilanggar beca lalu mati di tempat kejadian.

Buletin Utama
- "Nenek meninggal dunia, pemandu beca dicari."

Harian Metro
- "Hangat! Nenek mati dengan ubi di tangan."

Utusan Malaysia
- "Nenek mati dilanggar beca satu propaganda pembangkang?"

Harakah
- "Kami tiada beca."

Malaysiakini
- "Beca langgar lari bukti kerajaan makan rasuah."

Kosmo
- " Beca meragut nyawa nenek"

Twitter @NajibRazak
- "Nenek sanggup mati kerana ubi, menunjukkan ubi 1Malaysia berkualiti dan digemari rakyat!"

Blog Melayu paranoid
- "Keraguan sijil halal ubi mungkin punca nenek mati dilanggar beca."

Ibrahim Ali
- "Sampai bila kita nak tengok nenek-nenek Melayu mati dilanggar beca akibat ubi orang Cina dan India? Melayu perlu bangun menentang!"

Pancaindera
- "Kisah nenek dilanggar beca diabadikan dalam filem terbaru David Teo, Beca Gangster."

Mastika
- "Misteri penarik beca: temubual eksklusif dengan hantu ubi."

Samy Vellu
- "Beca tak bayar tol dicari.



kredit to mr amzar


p/s : bila 44 mulut bawak cita, jadi bukan bukan dah...






Monday, August 15, 2011

TERHARU



TERHARU…

Macam-macam diorang gelar aku

BABI ANJING..

Aku tk terasa pun

Aku kan tunggul jer..

Kau pulak senyum dan kadang2 ketawa kecil

Suka kan kau… tengok orang gelar aku bagai2 mende

X penah pun aku tengok kau menyebelahi aku

Malah kau turut sama…

Yelah… kawan2 kau kan segalanya…

Hina la aku ANJING BABI bagai…

Aku tak kesah pun…

Bergurau atau tidak… aku tetap mempunyai perasaan…

Aku tak kisah pun… orang sindir aku, berat naik kereta orang…

Aku mmg berat… aku faham..

Kawan2 kau ringan…

Aku x penah nak mengeluhpun jika kawan2 kau yg ringan macam kapas naik kereta aku…

Sampai ranap kereta aku…

Kemana jua kawan2 ku.. aku ambil … aku x suka nak mengeluh…

Tapi… aku sangat terasa…

Tapi sungguh terasa…

HINA NYA JADI MUHAMAD NAZRUL

Kau tetap senyum dan ketawa sambil mendengar dan melihat orang menghina aku

TERIMA KASIH



p/s : aku gembira akan penghinaan...






Saturday, August 13, 2011

BERSABAR





BULAN YANG MENGAJAR AKU ERTI KESABARAN
AKU HARUS BERSABAR
AKU PERLU BERSABAR
AKU KENA BERSABAR

SABAR NAZRUL SABAR
SABAR SABAR SABAR
SAMPAI BILA

MENANGIS PUN TAK GUNA
SABAR NAZRUL SABAR
KAU PILIH DIA
KAU KENA LA BERSABAR

KAU TIDAK LAYAK UNTUK DIA
KAU BUKAN UNTUK DIA
DIA TERPAKSA
KAU PERLU SEDAR DIA X SUKA AKAN KAU
KAU HANYA TEMAN SEMENTARA DIA
KALAU DIA SAYANG KAU
DIA SANGGUP BUAT APA SAHAJA UNTUK KAU
DIA TAK AKAN BAGI SEGALA MACAM ALASAN
DIA TAK AKAN MENYAKITKAN HATI KAU
DIA AKAN JAGA HATI KAU

NAZRUL
KAU MEMANG PERLU SEDAR DIRI NAZRUL

SAPALAH KAU
PERNAHKAH DIA MENYEBELAHI KAU
KUTUK KAU LAGI ADA
DIA TIDAK PERNAH MENYEBELAHI KAU

DIA AKAN TETAP MEMBERI ALASAN
NAZRUL NAZRUL NAZRUL
KAU HANYA ADA KELUARGA
DIA BUKAN APA PUN PADA KAU


SEDARLAH NAZRUL
KAU HANYA MENYUSAHKAN HIDUP DIA

SAMPAI DIA MEMBUAT PERANCANGAN PUN
TERPAKSA DIA TIPU KAU

YA ALLAH YA RAHIM'
MAAFKAN AKU




Friday, August 12, 2011

SKANDAL ....




time sedey2 ni ,,,,,,terlayan cerita lama nie




Ini kisah pasal sepasang suami dan isteri orang asli yang tinggal di dalam hutan. Rumah dorang ni dibina di atas pokok... 2 tingkat lagi tu. Si suami kerja nya mencari makanan di hutan, sama ada dengan pergi berburu ataupun memetik buah-buah hutan. Si isteri pula tinggal mengemas dirumah. Suatu hari, Si suami pergi mencari makanan dihutan. Sedang mencari-cari. . tiba-tiba dia terjumpa cermin. Dia pon bawak balik cermin tu dan disimpankan cermin tersebut di tingkat atas rumahnya tanpa pengetahun isterinya. Setiap hari sebelum pergi keluar mencari makanan, dia akan masuk ke bilik dan melihat cerminnya. Sehinggalah satu hari, si isteri naik pelik melihat telatah suaminya tu.. Maka disiasatlah bilik yang selalu dimasuki oleh suaminya.. bimbang-bimbang kalau suaminya menyimpan perempuan lain di bilik tersebut tanpa pengetahuannya. . Dan punyalah terkejut beruk.. dia masuk je bilik tu.. di ternampak cermin suaminya. Oleh kerana si isteri ni taktau cermin tu apa.. so, dia ingat orang dalam cermin tu memang perempuan simpanan suaminya. Apa lagi.. habis berlari dan meraung menangisla dia cari mak nya.. Lepas berjumpa dengan maknya.. mak dia cakap nak lihat sendiri perempuan yang kononnya disembunyikan oleh suaminya tu.. Lalu maknya pon masuk ke bilik tersebut. Kemudian keluar dari bilik tersebut sambil ketawa terbahak-bahak. Isteri: Apsal mak ketawa?.. Mak: Apa teruk benor selere suami ko tu.. kalau ye pon nak kawin lain.. carik la perempuan yang elok sikit.. Ini tak.. aku tengok perempuan kat bilik tu.. dah la tua.. hodoh pulak tu..

dipetik dari sumber internet


p/s : time rase down elok baca atau tengok cite lelawak gini...

hilang perasaan tu... smile








Tuesday, August 2, 2011

new born

alalalalaa.... tomeiiii
ni la anak buah terbaru ku
namenye NURKASIH.... macam familiar jer ekk name tu...
so bertambah lagi lah koleksi anak-anak buah
PAK ANJANG ni...
sukaaaa
cecepat la besar
bagi meriah umah mak tok nanti



agak-agak ade tak persamaan antara gambar diatas dengan yang dibawah
mana lagi comei..



pipi kami sama tembam sekian



p/s : ketembaman ni kekurangan atau kelebihan ek... patut happy dengan tembam atau tak...konpius

Saturday, July 30, 2011

ALHAMDULILLAH




my 1st sem...
got
" DEAN LIST "



menda tu... ntah le...
belasah jelah...
just feel great.. selepas semua menda berlaku
just hope for next sem " DEAN LIST " again...
caiyok caiyo

thanks for those always help n support me ya
love uolls

p/s : atcly i can do better jika tenang je keaadaan... happy..x dek yg menstresskan keadaan..love that way... but i chose this way...hurmmm... i love you ... waitin for that rainbow... still bluring











Wednesday, July 27, 2011

cinta muka buku




teringat masa di awal perkenalan...
muka buku aka FACEBOOK
Cumil perkenalan itu..
ku sangka tak menjadi
rupanya ternyata silap

ni rahsia perkenalan kami...

aku yang memulakan KISAH INI dulu,
satu hari ni, seperti biasa merayap rayap didalam facebook.
tengok sana tengok sini tengok lagi dan lagi...
tegur sana tegur sini dan tegur dan tegur...

terjumpa la satu facebook yang pelik sikit namanya... seperti sumpahan namanya ketika itu..
ish tak hengat la tarikh nya... dok la belek2 gambar die...
( yg pasti aku add die atau die add aku kurang pasti , sebab aku dan dia mmg x suka add org sangat )
belek lagi dan lagi belek... terbekenan...
so tinggalkan la jejak kat gambar die...
memang x dek respond... hampeh...
esok bukak lagi dan lagi bukak... view lagi gambar die...

ish makin terbekenan... tapi x penah bertegur sape lagi...
aku memberanikan diri...MESEGE la die... masih no respond...

pastu frust.... just leave it.... so merayap la facebook hari demi hari demi hari... kekadang tu view la juga facebook die... sebab dok tengok post post die lately masetu beremo emo... x meninggalkan jejak pun..x berani..

satu hari ni die tegur satu gambar aku ni...
WWWaaAAAA...
Sepantas lipas kudung kaki aku coment juga... tapiiiiii
tu satu je die komen.... huuuuu sedey...
pastu mula la mesege lagi....YEAYYYYY
Die reply...terus reply mereply...

--------- skip la cite dalam mesege tu ehhh -----------

so dah berminggu la juga dok bereply mesege ni..
sonok.
WACAKAP LU
berpindah ke yahoo mesenger plak..
mintak no tepon
makkkkk aiiii.... gile dekut bapak ahhh
mcm die sorg je ade enpon time tu
yelahh... cube muke aku mcm david beckham ke
DAFI ke... ASHTON kucher ke..
x yah mintak... lakan

pastu dah dok ber YM selalu
munkin kepercayaan die mule ada
so dapat lah nombot tepon dia yg mcm emas 18kilo
tapi masa tu aku sedang bermain cinta dengan seseorg juga..
so aku dalam dilema ..
aku dah de perasaan kat orang lain
lebih mudah perkenalan antara aku ngn org itu
cuma mudah sangat..
( x mencabar lansung )
mmg lagi hot

dalam pikiran aku time tu just nak jumpe je die ni
tapi die jauh
aku plak mmg x reti nak jenjalan jejauh nie..

kebetulan time tu ade kenduri kawan aku kawin
so die ni mmg suke menjadi GPS rasenye... rase rase nye la... ( sampai skang )
aku ape lagi ambik kesempatan la...
aku bgtau la yang aku nak g kenduri kawan aku kawin..
tapi tak tau jalan
" boleh tak jadi GPS saye ke sungai congkat "
BOLEHHHHHH

Yeahhh
set date ape sume ...jumpelah..

pagi-pagi buta die dtg nek komuter ke BUKIT BADAK
time tu aku dok kat Kampung jawa
so pertemuan kami yang pertama adalah di STESEN BUKIT BADAK
hahaha...

nak dijadikan cerita
malam tu aku g tengok wayang ngan anak murid aku
pastu balik lewat dah...
tido lewat...die tepon n sms aku time tiba . aku lewat pi amik die
sory saye dlm jamban sakit perut... kateku..( ALASAN jer )
sebenarnye mankit lewat

menggigil ni 1st time nk jumpe..

agak-agak korang la ape yang berlaku lepas tu...

yang selebihnya adalah rahsia kami
HEHEHEHEHE

ADA TRAGIS ADA ROMANTIK
MACAM2 ADA

folow facebook saye yer....

CINTA
FACEBOOK FACEBOOK FACEBOOK
FACEBOOK FACEBOOK FACEBOOK
FACEBOOK FACEBOOK FACEBOOK
FACEBOOK FACEBOOK FACEBOOK
FACEBOOK FACEBOOK FACEBOOK
FACEBOOK FACEBOOK FACEBOOK





P/S : buat sidia.... kembalikan pelangi itu semula







Sunday, July 24, 2011

VIDEO AKU TERLAMPAU





bersungguh aku lari...
hehehehe

warna WARNI KERJAYAKU





HARI SUKAN SEKOLAH KU
2011

Fuhhhh... bepeloh weyhhh...
tahun nie aku diberi kerja untuk mendukumentasikan kejadian
so bepeloh sebab merayap atas padang jelah...


best jadi cikguni..
ada ramai anak...




p/s : thanks dear sudi mencemar duli meneman beta


Sunday, July 17, 2011

BERPISAH




HUUUUUUHUUUU
sedihhh... dah lama x berpisah,
so masanya pun tiba..

berpisah juga kami
terkejut bukan... atau biasa jer...

sedih, memang la sedih, tapi nak buat camne...
terpaksa berpisah...

semuanya berlaku pantas sekali..
sedihhh

hidup perlu diteruskan...



p/s : jangan pikir yang kami berpisah terus, hanya untuk 2 hari je... my angel terpaksa balik kampung untuk convo adik nya... tapi 2 hari ni kira lama la, lama dah kami x berpisah lebih dari sehari... paling lama pun 10 jam tu pun pasal kerja... hope im gonna make it... huuuuu..
bayangkan 10 bulan nk berpisah nanti... adeh

Wednesday, June 22, 2011

Wednesday, June 15, 2011

kawan baek...


ini la kawan baek aku
setiap masa menemani aku
aku sedih gembira sakit nanges gelak
setiap masa diorg ni ade.
aku sayang diorang ni...
g mane2 mesti aku usung




p/s : org ckp jgn membazir, bg aku ni bukan membazir, self aprecition katenye...
love gadjet



Sunday, June 12, 2011

KEGEMUKAN





SALAM

isu terbaru...
KEGEMUKAN
...camne ni...

"GEMOK GEMOK GEMOK GEMOK
GEMOK GEMOK GEMOK GEMOK "

masalah terbaru bagi aku
dalam sekelip mata
badan aku dah berubah dari bentuk fizikalnya

dulu macam


( aidid marcelo ) katenye


kini
tidak lagi dah macam

( afdlin syauki ) kate ku


COMELLLLL....

Comel celah mane
aku dah mula risau
tahap kesihatan aku pun makin teruk

DIET
ngarut jer

BERSENAM
mampu ke

bile susah hati ni lagi laaaaa
asik bertambah je berat badan aku

lemak sane sini
owhhhhhhh... NAZRUL tidak lagi se HOTS dulu





p/s : tengah berikhtiar camne nak kembalikan bentuk badan ku kembali.. sesape nak beri bantuan sila lah... sangatlah dihargai... pls jgn gelak bila jumpe aku skang yer... downnnnn....