Hye


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, April 23, 2010

what da day.....




bukan manusia je ade hati dah perasaan...



sejak akhir-akhir ni, kereta aku asyik buat perangai jer.... aku x tau kenape...



aku terus belasah drive jer....


almaklumlah itu lah pengangkutan pebret aku...



bulan lepas aku tukar timing belt, sebelom tu tukar break pad die... hujung tahun lepas elektronik rosak...

baru-baru ni die asik berbunyi je...

bunyi die agak menyeramkan....macam orang terlekat makanan...

pastu dlm 2 3 minggu ni bunyi macam orang batuk plak...

aku risau gak...setiap kali aku drive aku pikir ape masalah die..

hati x tenang je rase,,,,

tadi lepas je solat jumaat...aku ajak kerol aka jacob g bengkel...

sebelom pi bengkel die masih lagi merenget...makin kuat...

macam die nak sampaikan sesuatu kat aku...

dalam kereta aku dok tenteramkan die...

sabar ye sayang.... nanti kite tengok ape sebab sayang sakit...

lagi kuat die meraung....

sedey la tu konon....

die jarang buat hal.... kalu die buat hal mesti ade punca...



sampai umah jacob...aku terus drive g bengkel dekat bukit badak...

bagitau kat tokey bengkel tu sayangku nie asik sakit jer...batuk2...

tokey tu dengan ganasnye ambik kunci kreteku dan ajak aku ngan jacob masuk dan test drive... memule sayangku ini teresak esak menangis...

aku pun sebak juge dengar die nangis...

tokey, kenape ek die asik nagis...



tokey tu ckap 60% munkin drive sharp..



tapi x kompirm....



arghhhhh melayang la duit aku nak bayar kos perubatan sayang aku ni....

sampai jer kat bengkel...tokey tu jet krete aku ni...habis die belek2 bahagian yang sakit tu...

tokey ckp sume ok....x de masalah...tapi die test drive lagi...pastu balik check semula...sampai 5 kali gak lah...

aku dok doa je ,, moga2 sayangku hanya demam biasa...

aku pergi kat tepi krete...aku cakap ,,, sayang.... jangan la camni...saya sayang awak lebey dari budak keding tu...

pastu tokey tu test lagi sekali...terkejutnye aku.... die terus x berbunyi...lansung x de bunyi....

rupe2nye die merajuk...aku sayang orang laen lebey dari die...

aku rase sgt sebak...rupenye keretaku ade perasaan rupenye... dah lame aku x belai die...lame aku x mandikan die...

die kekurangan kasih sayang rupenye...


sampai jer dirumah aku berbisik dekat keretaku....



"sayang, walau ape terjadi pun kamu tetap didalam hati saye, walaupun saye sudah ade kekasih, kamu tetap saye syg sampai akhir hayat, awak jgn risau, saye minta maaf kalu saye x ambil berat pasal awak, saye mintak maaf, saye tahu sume syg awak, jangan risau eh"


sekali pikir aku rase aku mcm org gile plak cakap ngan krete...tapi realitinye..itulah yang berlaku.....

harap kekasih dan sayangku ini dapat berbaik2 yer.... kerana kita saling memelukan...

i love both of you...






7 comments:

  1. best..!!!! romantiknye.... hehe suke!!

    ReplyDelete
  2. hahaha...aje giler aku bace entry ko ni....
    hahaha...tp btol wei...kdg2 bnda x bernyawa ni pon ade "perasaan" hua3~~

    ReplyDelete
  3. kan.... mende ni bukan men men... tapi sesape penah lalui mesti percaya...

    ReplyDelete
  4. kalu drive sharp rosak bunyi bukan cam batuk....bunyi cam mengilai...wakakaka

    erm,,,kecian die taknak diMADUkan la tuh...hahahaha

    budak keding tuh mst slalu sepak syg kau...wakakakak.....

    ReplyDelete
  5. bahasa ficq.... x baek... jage etika

    ReplyDelete
  6. baek en nazrul....

    *maaf dipinta...

    hukhukhuk

    ReplyDelete
  7. hehehehe.... ko terer ehh pasal2 krete ni...boley la kalu de problem krete ke pape carik ko...

    ReplyDelete