Hye


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, April 15, 2010

HAPPY HAPPY HAPPY


Mak de pesan ... bile suka jangan suka sangat....

kalau gelak jangan gelak sangat

kalau nangis jangan nangis sangat

kalau makan jangan makan sangat

maksudnya...hidup perlu dalam kesderhanaan...

sejak akhir-akhir ni....dapat rasekan kebenaran kata-kata mak tu..

kalau suka sangat nanti nescaya berduka pulak

kalau boros sangat nanti mesti susah plak...



haritu aku dok suka sangat... tapi ni tanpa punca aku dok rase len macam... ntah aku pikiaq apa ntah la

ada ja x kena ngan perasaan aku ni.... puas aku mintak petunjuk.... sume petunjuk yang aku dapat amatlah buruk....

perlukah aku percaya...atau aku patut biarkan sahaja mende itu..



aku ni jahat kah....

bila aku nak happy ade je halangan nye...



buat kawan2 yang pernah aku beri harapan aku mintak maaf...

aku tau walaupun korang cakap sokay...tapi dalam hati...apa boley buat...

sory sesangat...



bila kita asik sakitkan hati orang satu hari kita pula akan rase mende tu...\

aku tau... tu la.... aku mintak maaf sesangat....

3 comments:

  1. Sabar ya awak. Belajar dari kesilapan. Ingat, what goes around comes around. ;)

    ReplyDelete
  2. Salam dari kami sebuah ikatan persahabatan
    Salam dari kami…
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

    Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

    Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara
    Sebuah persahabatan....
    Terima kasih
    kembara ziarah maya”

    ReplyDelete