Hye


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, June 23, 2010

MEMORI CUPCAKES......







CUPCAKES



secara tidak tersengaja.... aku telah diberi sebijik cupcakes...dan cupcakes tersebut telah hilang setelah kutinggalkan didalam bilik komputer ku... persoalanya siapakah yang mengebas cupcakes tersebut....huuuuuuu.........jahatttttt.....

cerita cupcakes ni teringat pulak aku pada EX aku.... bermulalah cerita ini....

dulu dia selalu bagi cupcakes kat aku.... x kira la sedap ke tak... sebab die tau aku ni mmg jadi x senonoh kalu jumpa cupcakes.... satu hari tu aku ade date ngan die...so aku drive la kreta aku pi amik dia kat UITM . lokasi dirahsiakan... heeee
sampai je .... die say hyeee.... mycupcakes... aku tersenyum... dan die pun masuk dalam kreta...aku tya nak pi mana... pastu die ckp die ade suprise...aku mmg suka menda2 suprice ni... aku pun bawak la kreta...dia bagi direction... masa drive tu diammmmm jer,,,,2 2 diam... heran gak... lagu kat radio ja dok bunyi... sampaila kat tempat suprise katanya... aku dah mcm boleh agak kat mana... so aku pun paking kreta... turun pegang tangan die jalan... masuk la dlm satu kedai makan ni... ramai gak...kawan2 dia kat dlam tu... ade sorg dua ja aku kenai... salam2...aku pun duduk.... landing cantek punya.... sedap je duduk atas satu kotak ni...

aku ni kalu reramai mmg aku jadi gelabah sikit...nerbes katanya... ntah pape... landing punya landing ...PAPPPPP aku duduk...cantek tepat tanpa segan silu terduduk atas satu kotak yang bereben sambil diiringi jeritan kawan2 die...tiDAKKKKK... tau tak aku dok atas apa....
sekotak cupcakes untuk bufday kawan dorang.....ARGHHHHHHHHH tidak... ape aku nak buat ni.... malunyaaaaaa.....

selamat ade masa lagi...bufday person x sesampai lagi...kat area tu ada kedai bakery,, so aku bawak EX aku ni pi la kedai bakery berdekatan beli cupcakes yg laen...selamat ada... kalu x... mampus... dah la time tengah2 x dak duit ni... dah aku yang merosakkan so kena la ganti... balik kat restoren tu bufday person x sampai lagi...aku amik cupcakes yg aku dok tadi bawak masuk kreta... perasaan malu tak ilang lagi....

ngerikan cerita ni... best kalu de sasapa that time snap pic muka merah aku bersama cupcakes yang aku dudok tadi....

start dari hari tu.... aku selalu dapat cupcakes...free... kengkawan dia bagi tanda perli kat aku...
aku pun jatuh cinta ngan cupcakes juga... gile comellllllllllllll....
dah bermacam2 rupa cupcakes aku jumpa...

tapi bila aku dah break ngan dia..... x penah plak aku dapat cupcakes... tapi masa bufday aritu nak balik kampung ade gak seseorg yang mase tu belom jadi kekasih hati belikan kek secret recepi kat aku...jadilah..skang sie la sidia buah hati... masa malam bufday tu dok terbayang cupcakes gak... jadi stuck seketika time tu... tapi pass is pass... bukak lembaran baru....

teringin nak cupcakesssssss....... nak yg kiut2 plssssss.......

buat my EX yang selalu bg cupcakes mase kita bersama dulu...thanks kerana menjadikan jalan cerita hidup ini penuh dengan warna warni... i miss cupcakes


[[ gambar berikut tidak kena mengena dgn cerita sekadar hiasan ]]

2 comments:

  1. nak yg hello kitty tu.. comel gler, huhu!!

    ReplyDelete
  2. haaahaaaa.... amibil la gamba tu..hahaha

    ReplyDelete