Hye


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, March 22, 2011

self appreciation n bufday gift




walaupun bufday tahun ni aku rase sangat sedih sebab abah x de, aku tak boleh ubah ketentuan ilahi meminta abahku kembali...

aku harus teruskan kehidupan

aku cuba
aku cuba
aku cuba

terima kasih kepada si dia yg x pernah penat jemu nak buat aku happy
die tau aku sedih, die faham
saye sangat hargai awak...

i love you

tahun ni setahun kami bersama
kenal pun time bulan 3 juge..


kek suprice bufday dari sidia...
1st time ade org buat suprice cam gini kat aku
suprice camne biarlah rahsia..hehehe


bawa dia g tengok ikan kat akuaria...
die ckp nak g tempat tenang x ramai orang flora fauna bagai
hujan2 camne la nak pi tempat gitu..basah kot
so bawa la g tengok ikan dan anak2 ikan



kat bawah ni adiah untuk bufday aku yang ke 28 ni...
beli la sendiri, tgu org hadiahkan lambat sangat.. senang citer beli lah sendiri..
ipad... tunggu ipad 2 lambat sangat.. dah x sabar dah nak de ipad..
so beliiiiiiiii


memandangkan sidia dok tegur aku asal g kedai machine je tengok ipod nano ni
setiap kali aku masuk kedai tu..kompim aku akan belek2 mende ni...
so aku beli la juge mende alah nie...
aku pun x dek jam tangan...so layaklah aku beli satu ipod nano dengan eksesorinye skali
skang aku dah ade jam tangan...
terer x aku...



so aku menghabiskan beriban kat mende2 nie... untuk bufday aku..
x salahkan untuk self appreciation...
investment kot...
kumpul gadjet mmg hobi aku...
so x rugi kan...


hadiah dari sidia
yeayyyyyyyyy
dapat ticket konsert bruno mars life in Malaysia
yEAYyyyyyy
( so aku decide nak bawa sidia pi konsert ni, sebab die bagi 2 2 kat aku tiket tu... eheee...
awakkk....teman saye ehh )


satu lg adiah dari sidia...
beg yg cun sebenarnyer... aku suke...
saje jer aku dok merungut beg tu x cantik la. besar la. mcm beg pompuan la..
sebenarnye aku sangat suke beg ni.. sampai nk kemane2 aku bawa...
lantaklah org nk kutuk ke ape....
yg penting aku sukerrrrr




p/s : awak thanks sebab sudi bersama saye ketika susah senang,,,, tahan kerenah saye... hope kite boleh tempuh lagi liku2 kehidupan ni.... realy lap u



6 comments:

  1. x slh pun nk beli tuk dri sndri.. as long as satisfy.. heheh :)

    ♪Happy Birthday To You♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪ Happy Birthday ToYou♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪Happy Birthday To You ♪♫•*¨*•.¸¸♥¸¸.•*¨*•♫♪Happy Birthday To You♥ ♥ ♥ Happy Birthday To You....wish all happiness & great in urlife...:D ♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪

    ReplyDelete
  2. apy besday!!! :P

    ReplyDelete
  3. ek?? hepy bday!!! aku x bg ape2 pon utk bday ko....xpe kan??? hehehehe.....tp at least aku yg terawal kn wish bday ko lepas die...hihihiihii.... =)
    kem salam kt die wei....ckp kt die...dh lama aku x "tegur" die..huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. ahaaa... insyallah dib... thanks juge

    ReplyDelete