Hye


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, December 28, 2010

Contest Aku dan Kaca Mata


dok round2 dlm blog2 ni... terjumpa satu pertandingan yang best gak r..
petandingan memakai spek mata katanya.... klik kt gambo bawah tu eh untuk lebey detail..




contest ni mmg kene la ngan aku yang sememangnye suke begambar ngan spek mata...
x caya g tengok facebook aku...
mmg banyak gambo aku pakai spek mata...

ni kat bawah ada aku sertakan beberapa gamba pakai spek yang paling aku suke..
hope korang pun suke la yer...
x suke pun buat2 la suke ehh...


1. kat padang skolah... wajib pakai spek itam.silau katenye

2. pic ala ala model katenye.. atcly mcm poyo kan

3. ni lattest sikit... rayben pinjam ni..

4. kat opis tetapppp......spek mata juge

5. kat laut juge spek itam nak scan katenye


6. rupa2 nya adik bradik aku pun suke pakai spek..atcualy diorang rabun..

7. kat soping mall

8. poyo 2

9. nak g travel wajib ade spek hitam

p/s : sebenarnya aku ngan spek hitam ni x ley dipisahkan kalu nak amik gambar. sebab al maklumlah pipi ku sangat lah comel chubby... so bagi mengelakkan aku nampak chubby sangat spek itam lah sebagai penyelamat gambar2 aku ... harap maklum... ( rahsia atcly ) shyhh


aku nak taq sape pun aku x tau... 2 org jekan...
bloq aku bukan famous pun.... so nasib la ehh...
hehehehehe


Monday, December 27, 2010

i'm back


hey
lepas je balik dari USM diam sat...
yela, just cube nak spent masa yang ade ni ngan seseorang yg
hurmmm sangat specel.
perghh menderita masa 3 minggu dok jauh...
ish ish ish sian die nak melayan aku hari2...

balik je ke Bangi..
selang beberapa hari..
aku telah di pelawa untuk bercuti bersama Familynya .
memula rasa agak kekok gak...betul ke aku nak pergi ni,,,?
aku tau kalu aku follow je mesti ganggu mode holiday mereka..
yela kind da family gathering jer..
dengan muka x malu aku pun ikut jela...

lebih lanjut lagi sila gerak ke bawah untuk pic pic yang telah dipilih untuk tatapan bersama


1. atas boat menuju ke pangkor...
( new tips kepada sesiapa nak ke pangkor time2 cuti sila gunekan kemudahan jety baru di Marina agak mudah x de ramai orang n x perlu bebaris panjang. boat yang agak selesa cepat dan mudah )

2. setibanya di jeti pangkor island ( terlupa nak snap pic Van2 PINK kat situ COMEI )




3. camping lor mlm tu..siap dah pasang khemah







4. BBQ.. ketam gile sedap bakar sendiri jer.. bukan tangkap sendiri


5. sunset perghh cantik


6. masa untuk belasah / melantak

7. sunset again


8. tak sempat tengok sunrise plak.bangun lambat. semalam bedating bertemankan bintang ngan bunyi deruan ombak. sangat best sebab x penah berdating begini ,. so tengok orang pukat ikan jer pagi tu sambil berjalan ditepi pantai. sejuk n nyaman sungguh.. best best

9. naik boat lagi pi pusing2 pulau. tengok batu ikan paus ngan batu buaya.. ( kata pusing pulau ? x pusing pun, pandai dorang cari duit ) than singgah g snokeling kat one of the beautifull islang yang ade kat pangkor ni... tengok ikan ngan anak2 ikan jer... coralnye abis musnah dek manusia yg jahat, pijak2 abis..sian ikan2 tu

10. penat berenang, aku x snokeling pun. gogle x dek.. jadi berenang je... heeee...best2


11. gaya je lebih..ahaaa


12. ntah ape kenama tempat ni..time nak balik, van pink tu singgah kat sini..

13. ni la semua yang terlibat dalam rombongan ke pangkor bersama,
best best... happening weyhh
fuhhh... thanks semua, sudi terima walaupun saye bukan ahli keluarga...
enjoy


p/s : HAPPY . HAPPY . HAPPY . 1st ever dating yang best.. cuaca yang cantik.. mood yang cantik...semua ngam...
i love you sayang

Saturday, December 18, 2010

Thursday, December 16, 2010

-bang-





fuhh...
semalam kol 12 lebih kuar bilik pi merayap ke hostel bebudak pompuan..
nak celeb bufday sorg teman yang baru aku kenal

walaupun pekenalan ni agak singkat dan baru lagi
aku dah mula rasa comfortable ngan beliau.
mulanya nak celeb kat tepi laut..
last2 kat cafe je.. sebab masing2 dok sibuk wat lab report..
tup tup kol 12 sudah...

walaupun dalam kepala hotak ni dok bercelaru ngan pelbagai menda
dorg ni la penyelamat aku..
dorg ni lah memotivate kan aku kembali
aku x dapat nak tumpu ape ape pun mase kat sini..

pikiran melayang melangut mengelamun
teringat kat Abah... selalu aku ngadu kat abah kalau pape yang berlaku
tapi kali ni x dapat lagi...
kawan2 yang ada seolah2 faham...tapi aku pulak yang x berani nak share..
jadi aku pendam je lah sesorg... senyum jelah.. walaupun dalam hati ni kosong je..

sekali sekala aku bergelak ketawa gak ngan kawan2 ni...
tapi tetiba aku rasa..hurm... mengelamun lagi...
pikiran jadi x tenang..
camne lah nak belajar kalau keadaan macamni kan...

dok risau kat mak pun ada...
sapa la nak teman die pasni..
dulu ada abah boleh la jadi teman bebual dia...
skang ni... nak harap adik beradik lain...semua dah ade family sendiri..
sehari dua boleh la dorg tu ...

hurmmm...
mengelamun la semula...

aneway... kawan2 tankiuuu sesangat kerana ade ketika korang wat aku tersenyum seketika...
aku tau korang sedar korang cakap ngan aku ni aku jadi tunggul... aku x layan... aku mintak maaf sangat sebab banyak benda yang belaku dalam hidup aku lately...

aku harap satu hari nanti aku akan kembali seperti sediakala...


p/s : i miss my dream angel very very very very very muchhh


Wednesday, December 15, 2010

--hero--




Let me be your Hero

Would you dance if I asked you to dance?
Would you run and never look back
Would you cry if you saw me crying
Would you save my soul tonight?

Would you tremble if I touched your lips?
Would you laugh oh please tell me these
Now would you die for the one you love?
Hold me in your arms tonight?

I can be you Hero baby
I can kiss away the pain
I will stand by you forever
You can take my breath away

Would you swear that you'll always be mine?
Would you lie would you run away
Am I in to deep?
Have I lost my mind?
I don't care you're here tonight

I just want to hold you
Am I in too deep?
Have I lost my mind?
Well I don't care you're here tonight

You can take my breath my breath away
I can be your Hero





p/s: once u be my hero always be my heroes



Tuesday, December 7, 2010




I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back.

I've learned that there are people who love you dearly, but just don't know how to show it.





p/s : huuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuu...

Sunday, December 5, 2010

Embun di pagi buta
Menebarkan bau asa
Detik demi detik ku hitung
Inikah saat ku pergi

Oh tuhan ku cinta dia
Berikanlah aku hidup
Takkan ku sakiti dia
Hukum aku bila terjadi

Aku tak mudah mencintai
Aku tak mudah mengaku ku cinta
Aku tak mudah mengatakan
Aku jatuh cinta

Senandungku hanya untuk cinta
Tirakatku hanya untuk engkau
Tiada dusta sumpah ku cinta
Sampai ku menutup mata

Cintaku sampai ku menutup mata
Oh tuhan ku cinta dia
Berikanlah aku hidup
Takkan ku sakiti dia
Hukum aku bila terjadi

Friday, December 3, 2010

dream angel

video

dedicate this to someone i realy love

banyak yang kami korbankan bersama


sudut kecil hatiku


cinta

x perlu dilafazkan selalu eh...
aku baru tau...
somebody told me yesterday

but why ehh ?

katenye... bila kita lafaz selalu ianya dah jadi mcm memain jer..
kita jadi alpa, leka, sebab kita dah tau dia cinta kita..
so bila kita ckp selalu kita cintakan kamu.. aku cintakan kau..setiap hari setiap masa..
dengan mudahnye die rasa selamat..
so x payah la dia risau...

ishhh... boleh pakaike fakta ni...
katanya dalam cinta perlu ada rasa belum selamat... sebab nanti baru dia berusaha untuk cinta itu...

seharian aku dok pikir... betol ke...
aku ni murah sungguh lafaz cinta... x kira masa...
bagi aku... bila aku lafazkan kata cinta, aku rasa seronok, sebab aku sudah memiliki sesuatu yang aku cintai..
bayangkan kalau aku x de perasaan cinta, pada sapa aku nak cakap, i love you sayang..
ishh...

mood harini penuh dengan kecelaruan...banyak yang buat aku berfikir...
ntahlah... hidup dalam dunia aku ni aneh sangat....
aku ingat nak g buat check up la... takut terkena tekanan perasaan...
akhir2 ni.. aku stress sangat...
sampai satu tahap aku nak p cari ubat tido...
tido malam aku diganggu dengan pelbagai isu...

aku solat, aku doa, aku baca yasin,
x juga tenteram...

aku rasa mcm aku kesorangan
aku mcm hidup tanpa kawan, tanpa keluarga, tanpa kekasih.

dulu aku selalu happy...
tapi kenapa sekarang aku jadi moody ek..

banyak sangat syak wasangka..

YaALLah.... ampunkanlah dosaku...
aku rela kau ambil nyawaku...jika ini cara terbaik
aku tahu sebab Kau syg maka Kau duga Hambamu ini..





*sekadar meluah perasaan, tiada teman untuk ku bebicara, aku hidup didlam ruang lingkup duniaku sendiri
dulu,kini dan selamanya
redha



Thursday, December 2, 2010


...dah biasa dengan layanan sebegini...
nak tak nak kene je la terima
semalam rindu sangat kat abah
x boleh tido semlm
ntah la

banyak mende sangat nak kene pikir
aku dah cuba lakukan ape yang aku mampu
tapi ....
dah x nak cuba lagi... mendatangkan masalah kepada semua..
terasa... munkin semua coinsiden kot...
secara tiba2 plak tu...
bukan x yakin... tapi aku sedar diri...
aku ni bukan sesiapa...
dengan tingkah laku dia pun aku sedar.
penah dulu ade mamat ni ckp aku insecure..
betol latu...
nak secure camne... asik fight mende same je..

iNseCURe

that the word

'



p/s: yakin boleh, but im not regret. if u do so thanks a lot...
im not gonna say anitin... thanks and thanks and thanks for everitin