Hye


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, August 12, 2010

love should make us happy

aku x faham ape yang aku cari..
aku x tau ape yang aku nak..
aku salah kot..

dalam cinta apa yang org nak eh.
x sama mcm ape yang aku nak ke...?
atau aku nak lebey dari ape yang org nak..
ishhh...aku ni x matang ehh...

kekadang tak terluah ape yang aku cuba nak sampaikan..
yelah...aku baru lagi kot dlm bab cintan cintan ni..

die dah ber EX2 dah...
mungkin baginya cinta ni come n go...
( awak ni suka pikir bukan bukan )
tapi aku x pernah silap...mmg aku x dapat baca hati, pikiran org..
tapi aku bukanya budak kecik...aku faham dan sedar
( awak ni suka pikir bukan2 )

aku tak tahu apa maksud cinta baginya...
bagi aku cinta itu mmg buat kita gembira.,.
tapi cinta itu tanggungjawab sebenarnya bagi aku...
salah kah aku jika aku terlalu jujur...
x puas hati juga kekadang...

aku x mo di anggap kontrol hidupnya...
tapi sekarang dah nampak mcm nak kontrol hidupnya..
mau x.. aku x nampak kesungguhan dia pun...
owhhh..... dia hanya bagi separuh je hati nye kat aku....{ ayat kawanya }
baru aku ingat
( awak ni pikir bukan bukan lagi )

kesungguhan,? apa itu ... owhhh nak kene bekepit 24/7 yer.

awak, kalau kita bercinta kita kene buang abis ehh EX EX kita...
hahahaha.... ( tepuk dada tya selera )
( nampak aku kontrol ni )

mungkin aku x matang kot?
merajuk je keje....
( nanti saye x de , kawan saye nak tutup akaun kejab sebab x sanggup baca ayat emo )
wauuu...bestnye gurauan itu....
owhhhhh..... aku x boleh begurau rupenye....salah aku tuh...

awak jgn la tinggal saye sesorg lagi...
( gile ke aku ni , sape aku nak halang org buat mende yg die nak )
ishhhh ade plak cakap gitew....

ade juga die terasa ngan aku katenye...cume x bagitau jer...
takutnye aku nak dengar..... ( compirm bab kontrol ni )

kawan saye cakap, " awak kene sedar org x akan suke kat awak lame pon "
(awak ni suke dengar cakap org )

hurmmm....
aku x mintak pun pikir mende2 gini...
tapi back to basic....kalau betol2 nak buat mcm betol2 nak...
jangan hanya sekerat jalan...
kalau takut baek serender awal2.

aku x menyesal
aku x penah menyesal...
makin lama makin bertambah perasaan tu...
die penah ckp die dah tawar hati masa memula dulu...
i keep that word...
( awak ni suka pikir bukan bukan )

biar bercinta tapi saye happy awak jgn la hepi...awak tengok je ehh,,,
yeay...saye hepi
alaaa....kawan2 awak kan ade... awak pegila ajak kawan2 awak....kite kaple je kot..
mne same...kawan lebeh k... kaple no 2...
yeayyy... bestnye

DAH MALAS NAK PIKIR PAPE PUN, baik mati je
banyak lagi....tapi nanti jadi text book plak... sory ehhh

p/s : x de kene mengena dengan hidup mahupun yg mati... sekadar dialoq muvie baru, luv u dear

10 comments:

  1. persoalannya r u apy with ur love?

    pendapat aku, ko apy at the same time ko tertekan.

    Mungkin kena bersabar kot...susahkan nk tambat betul2 hati owg?...berdoala one day biar dia rasa apa yg ko rasa.Sejibik apa yg ko rasa...br dia tau...

    Just pendapat fren, jgn marah ekkk...sbb aku rajin gak follow cerita korang berdua nih...

    Peace...

    ReplyDelete
  2. insyallah epy jer
    thanks flyz...

    ReplyDelete
  3. Cinta itu banyak halangan~
    Be optimistik and trust each other no matter what.
    Jangan fikir terlampau banyak yang negative sebbnya kelak memakan diri~..

    Moga korang berdua happy selalu~
    chill~

    ReplyDelete
  4. hurmm...kalu tiada halangan x best cinta itu

    ReplyDelete
  5. see.. nilah halangannya...so r u happy?...ha..ha..well slamat balik kg k...

    ReplyDelete
  6. ni cite betol ea???wpun aku dh bace ayat paling last tuh...aku nk tny gak..hihihhi...
    rilex la wei...
    tepuk dada, jgn tny selera....tp tny iman....jgn ko tnya pd aiman....nti aiman ckp "aiman x kesah..." =)

    ReplyDelete
  7. jahat dowh adib....aku sayang betoi kat dak kedingtu... series...jadi kene la tye pada selera...

    ReplyDelete
  8. i guess you have to just enjoy the moment.
    do not think the future too much.

    Happy always :)

    ReplyDelete
  9. joey... yg skang ni pon x abis pikir camne nak pikir future, cinta ini sgt dasyat joey... love is about feeling... sometime saye tidak minta utk bepikir tp ianya tetap dtg..

    ReplyDelete
  10. too much and complicated thinking will not meredakan keresahan

    try to be easy and simple.

    Just trust dia. Dia is a good person :)

    ReplyDelete